Motosikletler denetlendi Motosikletler denetlendi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçenin farklı noktalarında sürdürülen üstyapı ve kent estetiği çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. 
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha güvenli ve konforlu yollar ve sorunsuz altyapı için muhtelif noktalarda yağmur suyu hattı, kilit taş yol yapımı, beton yol yapım ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 19 Mayıs Mahallesi Nida Sokak’ta beton yol, Tekcan ve Terim Sokak’ta kilit taş yol çalışmalarını tamamlayan ekipler, Ömer Halisdemir Mahallesi Kiraz Sokak’ta beton yol, Bahçelievler Mahallesi Ege Sokak ve Yıldızkent Mahallesi Müge Sokak’ta kilit taş yol çalışmalarına ise devam ediyor.

MEYDAN VE PARKLARDA ÇALIŞMA
Kent estetik çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri işbirliğiyle Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Bakkal meydanında kent estetik çalışmaları gerçekleştiriliyor.  Yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Şehit Zafer Çan Parkı’nda yenileme çalışması yapılıyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Daha güzel bir Kapaklı için üstyapı ve kent estetiği çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi