Kaçakçılık operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı Kaçakçılık operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Yenice Jandarma Karakol Komutanlığı’nda düzenlenen engelli vatandaşların “Temsili Askerlik Uygulaması Yemin Töreni”ne katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende J. Er Mert Şeker temsili askerlik uygulaması kapsamında and içerek erler adına bir konuşma gerçekleştirdi.
Ardından Yenice Jandarma Asayiş Komanda Bölük Komutanlığı’nın Tüfekli Hareket Gösterisi, Çorlu Jandarma Asayiş Komanda Bölük Komutanlığı’nın Yakın Dövüş Gösterisi, Yenice Jandarma Asayiş Komanda Bölük Komutanlığı’nın Meskun Mahal ve Rehine Kurtarma Operasyonu Gösterisi ve Köpek Timi’nin gösterisi gerçekleştirildi.
Sonrasında Tören Komutanı J. Yzb. Semih Gürkan’ın komutları ile and içme töreni icra edildi.
Ardından Vali Soytürk ve protokol üyeleri, törende yemin eden engelli vatandaşlara terhis belgelerini ve hediyelerini takdim etti.
Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından tören sona erdi.
Törene Vali Soytürk’ün yanı sıra Tekirdağ Cumhuriyet Başsavıcısı Soner Gül, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Davut Kulalar, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi