Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. haftada gol yağmuru Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. haftada gol yağmuru

OSMANLISPOR HATA YAPMADI
Edirne Süper Amatör A Grubu’nda lider Osmanlıspor, Enez İlçe Stadı’nda Enez Belediyespor’a konuk oldu. Osmanlıspor maçı 1-0 alarak puanını 13’e yükseltti. Enez Belediyespor ise 4 puanla 6. sırada kaldı.    
Liderin takipçisi Edirne Genç Aslanlarspor ise başka iddialı ekip olan Keşan İdman Yurdu’nu Keşan Sentetik Saha’da 5-1 mağlup etmeyi başardı. Edirne Genç Aslanlarspor puanını 12 yaptı ve zirve takibini sürdürdü. Keşan İdman Yurdu ise 9 puanda kalarak 3. basamakta yer aldı.
Grubun bir diğer maçında Karaağaç Karlıovaspor ile Yıldırım Gençlerbirliği kozlarını Saraçhane 1 Nolu Saha’da paylaştı. Çekişmeli geçen mücadeleyi Karaağaç Karlıovaspor 3-2 kazanmayı bildi. Karaağaç Karlıovaspor 7 puana yükselerek 4. sırada yer alırken, Yıldırım Gençlerbirliği 3 puanla 7. sırada kaldı.
Grupta 4 puanla 5. sırada yer alan Karaağaç Ardaspor haftayı BAY geçti.
Edirne Süper Amatör Küme A Grubu 6. hafta sonuçları
Keşan İdman Yurdu 1–5 Edirne Genç Aslanlarspor
Enez Belediyespor 0–1 Osmanlıspor
Karaağaç Karlıovaspor 3–2 Yıldırım Gençlerbirliği 
Karaağaç Ardaspor – BAY 
İPSALA LİDERLİĞİNİ KORUDU
Süper Amatör B Grubu’nda ise lider İpsalaspor deplasmanda Subaşıspor ile karşılaştı. Subaşı Sahası’nda oynanan maçı İpsalaspor 1-0 kazanarak 16 puanla zirvede kaldı. Subaşıspor ise 5 puanda kalarak 5. sırada yer aldı. 
Zirve inadını sürdüren Edirne Mega Gençspor ise Edirne Çarşıspor’u hükmen 3-0 mağlup ederek 13 puanla takibini sürdürdü.
Bir başka maçta ise Keşan Anafartalarspor Yeni İmaretspor ile karşılaştı. Yeni İmaretspor sahasında oynanan maçı Keşan Anafartalarspor 3-1 kazandı. Keşan Anafartalarspor 7 puana ulaşırken 3. basamakta yer aldı. Yeni İmaretspor 4 puanda kalarak 6. basamakta yer aldı.
Grupta 6 puanla 4. sırada yer alan Lalapaşaspor ise haftayı BAY geçti.
Edirne Süper Amatör Küme B Grubu 6. Hafta sonuçları
Edirne Çarşıspor 0–3 Edirne Mega Gençspor (HÜKMEN)
Subaşıspor 1–2 İpsalaspor
Yeni İmaretspor 1–3 Keşan Anafartalarspor
Lalapaşaspor – BAY 
1. AMATÖR’DE GOL YAĞMURU
Edirne 1. Amatör Küme A Grubu’nda lider Tuncaspor, Gazimihalspor ile karşılaştı. Tuncaspor Saraçhane 2 Nolu Saha’da oynanan maçta rakibini gol yağmuruna tuttu ve maçı 10-0 kazandı. Tuncaspor 16 puana ulaşarak zirvede yer alırken, Gazimihalspor ise -3 puanla son sırada (8) yer aldı.  
Zirveyi kovalayan Kaleiçispor ise Saraçhane 2 Nolu Saha’da Kirişhanespor’u ağırladı. Kaleiçispor maçı 5-1 alarak 13 puana ulaştı ve 2. basamakta yer aldı.
Üst sıralardan uzaklaşmak istemeyen Edirne Enderspor ise Saraçhane 1 Nolu Saha’da Saraçhanespor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı Edirne Enderspor 2-1 kazanarak 13 puanla 3. sırada yer aldı. Saraçhanespor ise 9 puanla 4. sırada yer aldı. 
Bir diğer gollü maçta ise Süloğluspor ise Hıdırağa Köyü FK ile karşılaştı. Süloğlu İlçe Sahası’nda oynanan maçı Süloğluspor 6-0 kazanmayı bildi. Süloğluspor 7 puana ulaşarak 5. basamakta yer alırken, Hıdırağa Köyü FK 3 puanda kalarak 7. basamakta yer aldı.
Edirne 1. Amatör Küme A Grubu 6. Hafta sonuçları
Saraçhanespor 1–2 Edirne Enderspor
Kaleiçispor 5–1 Kirişhanespor 
Süloğluspor 6–0 Hıdırağa Köyü FK
Tuncaspor 10–0 Gazimihalspor 
AŞÇIOĞLU VE 18 KASIM ZİRVEYİ PAYLAŞTI       
B Grubu’nda ise lider Aşçıoğlu Gençlikspor, Yeni Karpuzluspor’u konuk etti. Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’da oynanan maçı Aşçıoğlu Gençlikspor 3-1 alarak 15 puanla zirvede yer aldı. Yeni Karpuzluspor ise 3 puanla 6. sırada kaldı.
Zirveyi paylaşan diğer ekip olan 18 Kasım Kurtuluşspor ise Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’da Küplü Halk Oyunlarıspor’u ağırladı. 18 Kasım Kurtuluşspor 3-1 galip gelerek 15 puanla 2. sırada yer aldı. Küplü Halk Oyunlarıspor ise 5 puanla 4. sırada yer aldı. 
Üst sıraları takip etmek isteyen Keşan 1984 Kültürspor ise Havsaspor’a konuk oldu. Havsa İlçe Stadı’nda oynanan maçı Keşan 1984 Kültürspor 4-1 alarak 10 puanla 10. basamakta yer aldı. Havsaspor ise 0 puanla son sırada (7) yer aldı.
Grupta 4 puanla 5. sırada yer alan Kırcasalihspor ise haftayı BAY geçti.
Edirne 1. Amatör Küme B Grubu 6. Hafta sonuçları
Aşçıoğlu Gençlikspor 3–1 Yeni Karpuzluspor
18 Kasım Kurtuluşspor 3–1 Küplü Halk Oyunlarıspor
Havsaspor 1–4 Keşan 1984 Kültürspor
Kırcasalihspor – BAY

Kaynak: İlkay Danacılar