Edirne’de 2. Amatör Futbol Ligi’nde 3 gruptan oluşan sezonun son haftası oynanacak. İlk sırayı alan takımlar belli olurken, A ve B gruplarında ikinci sıra için son hafta maçları belirleyici olacak. Müsabakalar 9 Haziran pazar günü oynanacak. 

C GRUBU’NDA 1964 YILDIZ ŞAMPİYON OLDU

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde C Grubu’nda 1964 Yıldızspor, Beyendikspor, Keşan Özenspor, Mescitpaşa, Uzunköprü Dereköyspor yer alıyor.

C Grubu’nda son hafta maçında, 1964 Yıldızspor ile Beyendikspor Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da karşı karşıya gelecekti. Beyendikspor mücadeleye çıkmayınca 1964 Yıldızspor maçı 3-0 hükmen kazandı 22 puanla 1. Amatör Lig’e yükseldi. Beyendikspor ise -3 puanla 5. sırada yer aldı.

Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi

Bir diğer müsabakada Mescitpaşa ise Uzunköprü Dereköyspor ile karşılaşacaktı. Uzunköprü Dereköyspor 3-0 hükmen galip gelmesini bildi. Uzunköprü Dereköyspor 19 puanla 2. sırada yer alırken 1. Amatör Lig’e yükselmek için play-off oynamaya hak kazandı. Mescitpaşa ise 10 puanla 3. sırada yer aldı.

Grupta Keşan Özenspor, 10. haftayı BAY geçti ve 1 puanla 4. basamakta yer aldı. Bu sonuçlarla C grubu tamamlandı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi C Grubu 10. Hafta Sonuçları

1964 Yıldızspor 3-0 Beyendikspor
Mescitpaşa 0-3 Uzunköprü Dereköyspor
Keşan Özenspor - BAY

A VE B GRUBU’NDA ŞAMPİYON BELLİ İKİNCİ SIRA KİMİN OLACAK?

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Aslıhanspor, Edirne 25 Kasımspor, Edirne Sarayspor ve Yıldırım Kazanovaspor yer alıyor.

Grupta 6. hafta maçında Yıldırım Kazanovaspor son hafta öncesi 11 puanla şampiyoluğu garantilemişti. Yıldırım Kazanovaspor, 4 puanla 4. basamakta yer alan Edirne Sarayspor ile son hafta maçında Yıldırım İbrahim Acar Sahası’nda karşılşacak. Mücadele saat 14.00’te başlayacak. 

Esas ikinci sırayı yakından ilgilendiren mücadelede 7 puanla 2. basamakta yer alan Edirne 25 Kasımspor ile 5 puanla 3. sırada yer alan Aslıhanspor kozlarını Havsa İlçe Stadı’nda saat 14.00’te paylaşacak. Edirne 25 Kasımspor’a play-off oynamak için1 puan yeterken, Aslıhanspor mücadelede mutlak 3 puan hedefliyor. Grupta ikinci sırayı alan takım play-off oynamaya hak kazanacak.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu 6. Hafta Fikstürü

Yıldırım Kazanovaspor - Edirne Sarayspor 
Aslıhanspor - Edirne 25 Kasımspor 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise Havsa Yenimahallespor, Ata Gençspor, İstasyon Gençlikspor, Ayşekadınspor yer alıyor.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise son hafta öncesi 10 puanla Havsa Yenimahallespor şampiyonluğu garantiledi.

Grupta 6. hafta maçında 10 puanlı lider Havsa Yenimahallespor ile topladığı 6 puanla ikinci sıra için iddiasını sürdüren İstasyon Gençlikspor kozlarını Saraçhane 2 Nolu Saha’da paylaşacak. Mücadele saat 14.00’te start alacak.

Bir diğer müsabakada 7 puanla 2. sırada olan Ata Gençspor 5 puanla 4. sıradaki ikincilik şansı az da olsa bulunan Ayşekadınspor ile karşılaşacak. Mücadele Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 14.00’te başlayacak. 

Grubun diğer maçında ise Ayşekadınspor ile İstasyon Gençlikspor karşılaştı. Maç Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 16.00’da start alırken, mücadeleyi İstasyon Gençlikspor 3-1 galip tamamlamasını bildi.  

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu 6. Hafta Fikstürü

İstasyon Gençlikspor - Havsa Yenimahallespor 
Ata Gençspor - Ayşekadınspor

Kaynak: İlkay Danacılar