Edirne’de 2. Amatör Futbol Ligi’nde 3 gruptan oluşan sezon devam ediyor. A ve B gruplarında üçüncü hafta maçları oynanırken, C grubunda dördüncü hafta müsabakalarında takımlar kıyasıya mücadele etti.

C GRUBU’NDA 4. HAFTA BAŞLADI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde C Grubu’nda 1964 Yıldızspor, Beyendikspor, Keşan Özenspor, Mescitpaşa, Uzunköprü Dereköyspor yer alıyor.

C Grubu’nda dördüncü hafta maçında, 1964 Yıldızspor ile Keşan Özenspor Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da karşı karşıya geldi. Saat 13.00’te oynanan mücadeleyi 1964 Yıldızspor 6-2 kazanarak 7 puanla ulaştı ve zirveye yükseldi. Keşan Özenspor ise 4 puanla ve 3. basamakta kaldı. 

Bir diğer müsabakada Mescitpaşa ise sahasında Beyendikspor ile karşılaştı. Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da saat 16.00’da oynanan karşılaşmayı Mescitpaşa 4-2 galip tamamlamasını bildi. Mescitpaşa 4 puanla 4. sırada yer alırken, Beyendikspor ise -3 puanla 5. sırada yer aldı.

Grupta Uzunköprü Dereköyspor 4. haftayı BAY geçti ve 7 puanla 2. basamakta yer aldı. 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi C Grubu 4. Hafta Sonuçları

1964 Yıldızspor 6-2 Keşan Özenspor
Mescitpaşa 4-2 Beyendikspor
Uzunköprü Dereköyspor - BAY

A VE B GRUBU’NDA ÜÇÜNCÜ MAÇLAR OYNANDI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Aslıhanspor, Edirne 25 Kasımspor, Edirne Sarayspor ve Yıldırım Kazanovaspor yer alıyor.

Grupta ikinci hafta maçında Edirne Sarayspor ile Yıldırım Kazanovaspor Saraçhane 1 Nolu Saha’ da karşılaştı. Mücadele saat 14.00’te oynanırken, Yıldırım Kazanovaspor maçı 6-1 kazandı ve 7 puanla zirveye yükseldi. Edirne Sarayspor ise 3 puanla 3. sıraya geriledi.

Bir diğer maçta ise Edirne 25 Kasımspor, evinde Aslıhanspor’u konuk etti. Saraçhane 2 Nolu Saha saat 15.00’te oynanan mücadeleyi konuk ekip Aslıhanspor 2-1 kazanarak 3 puana ulaştı ve 4. sırada yer aldı. Edirne 25 Kasımspor ise 4 puanla 2. basamakta yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu 3. Hafta Sonuçları

Edirne Sarayspor 1-6 Yıldırım Kazanovaspor
Edirne 25 Kasımspor 1-2 Aslıhanspor 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise Havsa Yenimahallespor, Ata Gençspor, İstasyon Gençlikspor, Ayşekadınspor yer alıyor.

Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı

Grupta üçüncü hafta maçında Havsa Yenimahallespor ile İstasyon Gençlikspor kozlarını Havsa İlçe Stadı’nda saat 15.00’te paylaştı. Mücadeleyi Havsa Yenimahallespor 4-0 kazanarak 4 puanla 3. basamakta yer alırken, İstasyon Gençlikspor bu yenilgi ile puansız olarak 4. sırada yer aldı.  

Grubun diğer maçında ise Ayşekadınspor ile Ata Gençspor karşılaştı. Maç Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 16.15’te start alırken, mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Ayşekadınspor 5 puanla 2. sırada yer alırken. Ata Gençspor ise 7 puanla zirvede yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu 3. Hafta Sonuçları

Havsa Yenimahallespor 4-0 İstasyon Gençlikspor
Ayşekadınspor 1-1 Ata Gençspor

Kaynak: Haber Merkezi