Engelliler için ayakkabı üretiyor Engelliler için ayakkabı üretiyor

Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı  Zafer Soykırlı konuyla ilgili açıklamasında “Açıldıkları günden bu yana, YEDAM’larımızdan hizmet alan danışanlarımız tarafından üretilen atölye çalışmaları sergimize tüm halkımız davetlidir. Bağımlılıklardan uzak, daha nice sağlıklı nesillere ulaşmak için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.
Bağımlılık danışanlarının meslekî beceriler kazanmalarını sağlamak, topluma yeniden kazanımlarına yardımcı olmak, sosyal yeterlilik ve gelişimlerini sağlayarak tekrar bağımlılığa dönme risklerinin azaltılmasını sağlamak amacıyla Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nde açılan atölyelerde çeşitli eserler üreten danışanların çalışmalarından oluşan sergi, 11-12 Temmuz 2024 tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde sergilenecek.
Tekirdağ ve Çorlu YEDAM Atölyesi tarafından üretilen eserlerden oluşan sergi, iki gün boyunca ziyaretçi kabul edecek.
Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan  Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı  Zafer Soykırlı : “Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimizde, atölye çalışmalarımız ile bağımlılık danışanlarımızın meslekî beceriler kazanmalarını sağlamak, topluma yeniden kazanımlarına yardımcı olmak, sosyal yeterlilik ve gelişimlerini sağlayarak tekrar bağımlılığa dönme risklerinin azaltılmasını hedefliyoruz. Tekirdağ YEDAM Ağustos 2019 tarihinden bu yana, Çorlu YEDAM ise Mart 2022 tarihinden bu yana toplamda binden fazla danışana hizmet vermiştir. Açıldıkları günden bu yana, YEDAM’larımızdan hizmet alan danışanlarımız tarafından üretilen atölye çalışmaları sergimize tüm halkımız davetlidir. Bağımlılıklardan uzak, daha nice sağlıklı nesillere ulaşmak için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Yeşilay Varsa Hayat Var!” sözlerini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi