Tekirdağspor yenilgi ile veda etti Tekirdağspor yenilgi ile veda etti

9. haftada grupta 19 puanla lider olan Ergene Kırkgöz Spor Kulübü haftayı BAY geçti. En yakın takipçisi Çorlu Rumelispor ise Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda Ergene Spor Kulübü’nü konuk etti. Maç 1-1 tamamlandı. Çorlu Rumelispor grupta 18 puanla 3. sırada yer alırken, Ergene Spor Kulübü 8 puanla 6. sırada yer aldı.     
Çorlu Kültürspor ise nefes kesen maçta Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nü 3-2 mağlup etmeyi başardı. Çorlu Kültürspor bu galibiyetle 19 puanla liderliğe yükseldi. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 15 puanla 4. sırada yer aldı. 
Orta sıralarda yer alan Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor, 13 Kasım Sahası’nda Ferhadanlıspor’u ağırladı. Ferhadanlıspor maçı 2-0 kazanarak alt sıralardan uzaklaştı. Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor grupta 7 puanla 7. sırada bulunurken, Ferhadanlıspor 12 puana ulaşarak 5. sırada kendine yer buldu.  
Aldıkları 1’er puanla son iki sırayı paylaşan Muratlı 1935 Spor ile Vakıflar Güvenspor kümede kalma adına önemli maçta karşılaştı. Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda oynanan maçta müsabakayı Vakıflar Güvenspor 6-2 kazanarak önemli bir galibiyet aldı. Vakıflar Güvenspor 4 puana ulaşarak 8. sırada bulunurken, Muratlı 1935 Spor 1 puanla son sırada yer aldı.
TEKİRDAĞ 1. AMATÖR KÜME B GRUBU 9. HAFTA MAÇ SONULARI
Çorlu Rumelispor 1-1 Ergene Spor Kulübü
Çorlu Kültürspor 3-2 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Vakıflar Güvenspor 6-2 Muratlı 1935 Spor
Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor 0-2 Ferhadanlıspor
Ergene Kırkgöz Spor Kulübü- BAY

Kaynak: İlkay Danacılar