A GRUBU’NDA ÇEKİŞME SÜRDÜ
A Grubu’nda üçüncü hafta mücadelesinde Aslan Yıldızspor, deplasmanda Şarköyspor ile karşılaştı. Şarköy Sahası’nda oynanan maçı Aslan Yıldızspor 4-3 kazanarak 3 puanın sahibi olmayı başardı. Aslan Yıldızspor bu galibiyetle 7 puanla 2. basamakta yer alırken, Şarköyspor 6 puanla 3. basamakta yer aldı. 

Bir diğer mücadelede ise Tekirdağ Gücüspor ile Akçeşmespor 13 Kasım Sahası’nda kozlarını paylaştı. Tekirdağ Gücüspor maçı 2-1 kazanarak 9 puanla zirvede yer aldı. Akçeşmespor ise 2 puanla 6. sırada yer aldı.

Grupta Batı Marmaraspor ile Müreftespor Marmaraereğlisi Sahası’nda karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip  Batı Marmaraspor 3-0 galip tamamlamayı başardı. Batı Marmaraspor ilk puanını alırken 7. sırada yer aldı. Müreftespor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Grubun son maçında ise Kumbağspor, Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor’u konuk etti. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi. Kumbağspor 2 puanla 5. sıraya yükselirken, Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor aynı puanla 4. sırada yer aldı.   

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 3. Hafta Sonuçları  

Şarköyspor 3-4 Aslan Yıldızspor
Batı Marmaraspor 3-0 Müreftespor
Kumbağspor 2-2 Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor 
Tekirdağ Gücüspor 2-1 Akçeşmespor 

100. YILSPOR’DAN 16 GOL
B Grubu’nda ise 100. Yılspor üçüncü hafta mücadelesinde 6 puanla zirvede yer alan 100. Yılspor, puansız olarak 8. sırada yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’ne konuk oldu. Hayrabolu Sahası’nda oynanan maçı 100. Yılspor 16-0 gibi farkla kazanarak 9 puanla zirvede yer aldı. Çerkezmüsellim Spor Kulübü ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Bir başka Tekirdağ temsilcisi Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise sahasında Büyük Çınarlıspor ile karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan maçı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 9-0 kazanarak rahat bir galibiyet aldı. Süleymanpaşa Namık Kemalspor 7puanla 2. sıraya yerleşirken, Büyük Çınarlıspor 3 puanla 5. sırada yer aldı.  

B Grubu’nda üçüncü haftada Hayrabolu temsilcilerinden Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ile Marmaraereğlisi Belediyespor kozlarını Marmaraereğlisi Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 2-1 kazanarak 7 puanla 3. sıraya yerleşti. Marmaraereğlisi Belediyespor ise 1 puanla 6. sırada yer aldı.  

Grubun son maçında ise Tekirdağ İdman Yurduspor ile Atletik Yıldızspor Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaştı. Müsabakayı Tekirdağ İdman Yurduspor 6-1 kazanarak 6 puanla 4. sıraya yerleşti. Atletik Yıldızspor ise 1 puanla 7. sırada yer aldı. 

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 3. Hafta Sonuçları  

Çerkezmüsellim Spor Kulübü 0-16 100. Yılspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 9-0 Büyük Çınarlıspor
Marmaraereğlisi Belediyespor 1-2 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 
Atletik Yıldızspor 1-6 Tekirdağ İdman Yurduspor 

ÇORLU BELEDİYE ÇOK FARKLI
C Grubu’nda ise Çorlu bölgesi takımları karşılaşıyor. Üçüncü hafta maçında Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile Yeşiltepespor Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi Çorlu Belediye Futbol Kulübü 8-1 kazanarak 9 puanla zirvede yer aldı. Yeşiltepespor ise puansız olarak 9. sırada yer aldı. 

U17’de Play-Off heyecanı 7. hafta ile devam etti U17’de Play-Off heyecanı 7. hafta ile devam etti

Bir diğer müsabakada Çorlu Esentepespor Ergene Sahası’nda Sağlıkspor’a konuk oldu. Mücadeleyi Çorlu Esentepespor 5-0 kazanarak 6 puanla 2. sıraya yerleşti. Sağlıkspor ise 3 puanla 7. sırada kaldı.

Grupta Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile Çorlu İdman Ocağıspor General Basri Saran Stadı’nda kozlarını paylaştı. Mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Çorlu İdman Ocağıspor 4 puanla 4. basamağa yerleşirken, Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ise 3 puanla 6. sırada yer aldı. 

Grubun son maçında Muratlı Halk Eğitimispor Karadeniz 1 Nolu Saha’ da Ergene Gençlikspor’u konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Ergene Gençlikspor 2-0 kazanarak 4 puana yükseldi ve 5. sıraya yerleşti. Muratlı Halk Eğitimispor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Grupta 4 puanlı 3. sıradaki Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 3. haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 3. Hafta Sonuçları  

Sağlıkspor 0-5 Çorlu Esentepespor
Muratlı Halk Eğitimispor 0-2 Ergene Gençlikspor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 8-1 Yeşiltepespor
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 2-2 Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü - BAY

ÇERKEZKÖY 1923 FARK YARATIYOR
D Grubu’nda ise Çerkezgücüspor sahasında Çataklıspor’u konuk etti. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çerkezgücüspor 3-0 kazanarak 9 puanla liderliğe yükseldi. Çataklıspor ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.

Bir diğer mücadelede Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda paylaştı. Müsabakayı Çerkezköy 1923 Gençlikspor 8-0 kazanarak 9 puanla 2. sıraya yerleşti. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.  

Grupta Çorlu Fenerspor ise Ergenegücü Ulaşspor’a konuk oldu. Ulaş Sahası’nda oynanan maçı Çorlu Fenerspor 4-0 kazanarak 6 puanla 4. sırada yer alırken, Ergenegücü Ulaşspor puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Grubun son maçında Ergene Velimeşespor ile Çorlu Gençlerbirliğispor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Mücadeleyi Ergene Velimeşespor 7-0 kazandı. Ergene Velimeşespor 6 puanla 5. sırada yer alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor puansız olarak 9. basamakta yer aldı. 

6 puanla 3. sırada yer alan Fevzipaşaspor ise 3. haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 3. Hafta Sonuçları  

Çerkezgücüspor 3-0 Çataklıspor
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor 0-8 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Ergenegücü Ulaşspor 0-4 Çorlu Fenerspor 
Çorlu Gençlerbirliğispor 0-7 Ergene Velimeşespor 
Fevzipaşaspor - BAY

KAPAKLI SİTE ZİRVEYE YERLEŞTİ
E Grubu mücadelesinde ise Kapaklı Sitespor, Saray İstiklalspor’a konuk oldu. Saray Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Kapaklı Sitespor 3-0 kazanmayı başardı. Kapaklı Sitespor 7 puanla zirvede yer alırken, Saray İstiklalspor 2 puanla 6. sırada yer aldı.

Grupta bir diğer maçta Karaağaçspor ile Kapaklıspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Kapaklıspor 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kapaklıspor 5 puanla 4. basamakta yer alırken, Karaağaçspor puansız olarak 8. basamakta yer aldı.

Bir diğer mücadelede Saray Belediyespor, Büyük Yoncalıspor’a Saray Sahası’nda konuk oldu. Müsabakayı Büyük Yoncalıspor 2-1 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Büyük Yoncalıspor 7 puana yükseldi ve 2. sıraya yerleşti. Saray Belediyespor ise 4 puanla 5. sırada kaldı.

Grubun son maçında ise Tekirdağ Marmaraspor deplasmanda Kapaklı Kartalspor’a konuk oldu. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi. Kapaklı Kartalspor bu sonuçla 5 puanla 3. basamakta yer alırken, Tekirdağ Marmaraspor 1 puanla 7. sırada yer aldı. 

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 3. Hafta Sonuçları  

Saray İstiklalspor 0-3 Kapaklı Sitespor 
Karaağaçspor 1-3 Kapaklıspor
Büyük Yoncalıspor 2-1 Saray Belediyespor 
Kapaklı Kartalspor 0-0 Tekirdağ Marmaraspor

Kaynak: İlkay Danacılar