Hayvan bakılan sokakta ilaçlama yapıldı Hayvan bakılan sokakta ilaçlama yapıldı

Ali Gümüş, partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, yavaş yavaş seçim sathı mahalline girildiğini söyledi. 
Seçime ilişkin hazırlıkların son sürat ilerlediğini aktaran Gümüş, “Zaten parti olarak bir seçim bittiği günün hemen ertesinde, biz sonraki seçimin hazırlıklarına başlayan bir parti olduğumuzu hepiniz biliyorsunuz. Ama seçim sathı mahalline doğru yanaştığında da bu tempo hızlanır. Biz de tempomuzu hızlandırmış bulunuyoruz” dedi.  
Gümüş, aday olmak isteyenler için istifa sürecinin başladığını ve 1 Aralık’ta sona ereceğini anımsattı. 
Gümüş, şunları kaydetti:
“1 Ocak itibarıyla inşallah seçim süreci ve seçim takvimi devreye alınmış olacak ve süreç resmen hızlı bir şekilde başlamış olacak. Biz de bugünden itibaren aday müracaatlarını almaya başlıyoruz. Yine bildiğiniz üzere 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak zaferle çıktık ve şimdi de yerel seçimler önümüzde duruyor ve gerçekten yerel seçimler de bizim için oldukça önemli. Zira AK Parti'nin teşkilatçılık anlayışının temelinde Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine ait hizmet anlayışı var ve bu hizmet anlayışının sekteye uğramadan daha da derinleşerek daha da artarak devam etmesini diliyoruz. Milletimize hizmetkarlık yolunda en önemli adımdır yerel seçimler ve yerel belediyecilik. Bundan bizim özelimizde Tekirdağ olmak üzere tüm şehirlerimizi AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak için adeta sabırsızlanıyoruz. Yeni bir zafere inşallah imza atacağız.
Türkiye Yüzyılı inşası yolunda var gücümüzde çalışmak suretiyle bu yerel seçim sürecini de salimen atlatıp daha bir başka yeni heyecanlara doğru Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yol almaya inşallah devam edeceğiz.    “

Kaynak: Abdullah Yalçın