“Ergene’de doğal gaz olmayan mahalle kalmayacak” “Ergene’de doğal gaz olmayan mahalle kalmayacak”

Rasim Yüksel, ilçede faaliyet gösteren hemşehri dernekleri arasında yer alan Ergene Samsunlular Derneği’ni ziyaret etti.  Ziyarete, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar da katıldı.

Ergene Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler ile yeni dönemde yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren ve dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Yüksel’in programına, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri ilgi gösterdi.

Programa katılan tüm misafirlere, özellikle de dernek başkanı Şükrü Kırıkçı’ya teşekkür eden Yüksel, şu ifadeleri kullandı: “Sevgi kenti Ergene’mizde faaliyet gösteren hemşehri dernekleri arasında yer alan Ergene Samsunlular Derneğini, Tekirdağ Milletvekilimiz Nurten Yontar ve meclis üyesi adaylarımızla ziyaret ettik. Cumhuriyet Mahallesi’nin temsilcisi olacak meclis üyesi adaylarımızla Cumhuriyet ve Yeşiltepe mahallerimize neler yaptığımızı, yeni dönemde neler yapacağımızı anlattık. Bizleri büyük bir coşkuyla ve ilgiyle karşılayan başta dernek başkanı Şükrü Kırıkçı’ya yöneticilerine ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi