Sakin tatil arayanların tercihi Kırklareli Sakin tatil arayanların tercihi Kırklareli

Uzun yıllar kış mevsiminde soğuk ve yağıştan, yaz günleri de aşırı sıcaklardan olumsuz etkilenerek çarşamba alışverişini gerçekleştiren Kırklareli halkı, artık Kapalı Pazar Yeri’nin konforundan faydalandığı için oldukça memnun olduğunu ifade ediyor.

Trakya’nın en büyük, Türkiye’nin de sayılı kapalı alışveriş bölgelerinden olan yapı, çarşamba günlerinin yanı sıra, pazar günleri sosyete pazarı, muhtelif zamanlarda fuar ve çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapıyor.

Kapalı Pazar Yeri’nin fonksiyonel ve geniş yapısallığı, ticari hareketliliğe de katkı sunarak, esnafın da işini kolaylaştırıyor. Alan, artık yurtdışından günlük olarak kente gelen turistlerin de uğrak yeri haline geldi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Seçkin projelerimizden olan Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı, artık rüştünü ispatladı. Şehrimize yeni bir hareket, kent ekonomisine yeni bir vizyon kattı. Yıllar geçtikçe, ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı herkes daha iyi anlıyor ve takdir ediyor. Kırklareli halkı, her şeyin en güzeline, en kalitelisine layık. Soğuk ve yağışlı kış günlerinde, buranın önemi bir kez daha anlaşılıyor” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi