Vali Soytürk, Saray Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Refik Özsoy ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Soytürk, ardından Kaymakamlığa geçerek ilçedeki proje, yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Soytürk, Saray Belediyesini de ziyaret etti.
Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından Başkan Taşyasan ve belediye yetkilileri ile bir süre görüştü.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Saray Belediye Başkanı olarak seçilen Abdül Taşyasan’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Polislerle birlikte film izlediler Polislerle birlikte film izlediler

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Vali Soytürk, “Vatandaşla Buluşma Toplantısı” kapsamında Saray ilçeSİ Küçükyoncalı ve Büyükyoncalı mahallelerinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Soytürk, mahalle sakinlerinin sorun, talep ve beklentilerini dinledi, çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Saray Kaymakamı Refik Özsoy, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ve ilçe protokolü eşlik etti.

Kaynak: İlkay Danacılar