2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasından sonra Play-Off grupları oynanıyor. Play-Off müsabakaları tek maç dışında hafta sonu oynanacak maçlarla sürecek.

Tekirdağ 2. Amatör’de tüm gruplarda maçlar sürecek Tekirdağ 2. Amatör’de tüm gruplarda maçlar sürecek

KAPAKLI SİTE, ERGENE VELİMEŞE’Yİ KONUK EDİYOR
Tekirdağ U17 Play-Off Grubu’nda ilk iki maçından galibiyetle ayrılan ve 6 puanla 2. basamakta yer alan Kapaklı Sitespor 3. hafta mücadelesinde,grupta 2 maçta 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan 1 puanlı 4. basamaktaki Ergene Velimeşespor’u konuk edecek. Mücadele Kapaklı Sahası’nda 20 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de oynanacak.

FEVZİPAŞA, ÇORLU DEPLASMANINA GİDECEK
İlk 2 maçını kazanan ve grubun iddialı ekiplerinden olan 6 puanlı lider Fevzipaşaspor 3. hafta mücadelesinde, ilk 2 maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgi alan 3 puanlı 3. sıradaki Çorlu Belediye Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Müsabaka 23 Nisan Salı günü Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak.

TEKİRDAĞ DERBİSİ
Grubun son maçında ise ilk iki maçlarından galibiyet çıkaramayan iki ekip olan ve aldığı 1 beraberlikle 1 puanlı 5. sıradaki Tekirdağspor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaşacak. Mücadele 20 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de oynanacak. 

Tekirdağ U17 Futbol Ligi Play- Off Grubu 3. Hafta Fikstürü 

Kapaklı Sitespor - Ergene Velimeşespor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü - Fevzipaşaspor
Tekirdağspor - Süleymanpaşa Namık Kemalspor

Kaynak: İlkay Danacılar