2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasından sonra Play-Off grupları oynanıyor. Play-Off maçları geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla devam etti.

U16’da şampiyon Kullar 1975 Spor oldu U16’da şampiyon Kullar 1975 Spor oldu

KAPAKLI SİTE, ÇORLU BELEDİYE’Yİ MAĞLUP ETTİ
Tekirdağ U17 Play-Off Grubu’nda ilk maçından galibiyetle ayrılan ve 3 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü 2. hafta mücadelesinde ilk maçını kazanıp zirveye yerleşen Kapaklı Sitespor’a konuk oldu. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklı Sitespor 2-1 kazanarak 6 puana ulaştı ve zirve ortağı oldu. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3 puanla 3. sırada kaldı. 

FEVZİPAŞA, NAMIK KEMAL’i PARÇALADI
Play- Off’a hak kazanan, ve grubun iddialı ekiplerinden olan 3 puanlı 2. sıradaki Fevzipaşaspor, 2. hafta mücadelesinde ilk maçından puan çıkaramayan 5. sıradaki Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabakayı Fevzipaşaspor 7-0 kazanarak grupta iddiasını ortaya koydu ve 6 puanla zirveye yükseldi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.
  
TEKİRDAĞ - VELİMEŞE YENİŞEMEDİ
Grubun son maçında ise ilk maçlarından puan çıkaramayan iki ekip olan Ergene Velimeşespor ile Tekirdağspor kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Mücadele nefes keserken, maç sonunda tabelada 3-3 eşitlik vardı. Ergene Velimeşspor grupta 1 puanla 4. sırada yer alırken, Tekirdağspor aynı puanla 5. sırada yer aldı.

Tekirdağ U17 Futbol Ligi Play- Off Grubu 2. Hafta Sonuçları 

Kapaklı Sitespor 2-1 Çorlu Belediye Futbol Kulübü 
Ergene Velimeşespor 3-3 Tekirdağspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 0-7 Fevzipaşaspor

Kaynak: İlkay Danacılar