Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu

Edirne bölgesi Yusuf Tiryaki U13 Futbol Ligi müsabakalarında A Grubu’nda Sancaktarspor sahasında Alsancakspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Sancaktarspor 7-1 galip tamamlamayı başardı. Sancaktarspor bu sonuçla 4’te 4 yaparak 12 puanla zirvedeki yerini korudu. Alsancakspor ise 3 puanda kalarak 3. sırada yer aldı.
B Grubu’nda oynanan müsabakada ise lider Trakya Kartallarıspor evinde Çınarspor ile karşılaştı. Trakya Kartalları rakibine acımadı ve mücadeleyi 11-0 kazandı. Trakya Kartallarıspor 12 puana ulaşarak B Grubu’nda lider olurken, Çınarspor puansız olarak son sırada (5) yer aldı.
Grubun diğer maçında ise Osmanlıspor ile Havsaspor karşılaştı. Müsabakayı Osmanlıspor 4-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Osmanlıspor bu galibiyetle 7 puana ulaştı ve 2. basamakta yer aldı. Havsaspor ise 6 puanla 3. basamakta yer aldı.    
C Grubu’nda ise Uzunköprü Veteranlar sahasında Keşan Genç Ordu’yu ağırladı. Mücadeleyi konuk ekip Keşan Genç Ordu 4-1 kazanarak 12 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Uzunköprü Veteranlar ise 9 puanla 2. sırada kaldı. 
Diğer maçta ise Uzunköprüspor sahasında Aşcıoğluspor’u konuk etti. Uzunköprüspor rakibine gol olup yağarken mücadeleyi 11-0 galip tamamladı. Uzunköprüspor ilk puanları ile tanışırken 3 puanla 4. basamakta yer aldı. Aşçıoğluspor 0 puanla son basamakta (5) yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi