BGL’ de maçlar sona erdi BGL’ de maçlar sona erdi

Edirne Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada İstanbul Teknik Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ilk iki sırayı aldı. Edirne temsilcisi Edirne Yudum GSK ise turnuvayı 3. sırada tamamladı.
Turnuvayı kazanan İstanbul Teknik Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. 
Edirne Spor Salonu’nda düzenlenen hentbol müsabakaları seyircilere keyifli anlar yaşattı.
Dereceye giren ekipler şu şekilde oldu:
1.İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Spor Kulübü
2. Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü
3. Edirne Yurdum GSK
Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından turnuva sonrası yapılan açıklamada, ‘’İTÜ Spor Kulübü, üstün performansı ve etkileyici oyunuyla birinci sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Takım, disiplinli oyunu ve stratejik yaklaşımıyla dikkat çekti. Turnuvanın güçlü ekiplerinden biri olan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Mücadeleci ruhu ve takım uyumu, takımı zirveye taşıyan önemli unsurlardı. Ev sahibi takımlardan biri olan Edirne Yurdum GSK, müsabakalarda gösterdiği performansla üçüncülük elde etti. Turnuvada başarı elde eden tüm takımları tebrik ediyor, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü Türkiye finallerinde başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Merkezi