Şampiyon Çorluspor 1947 kupasını evinde aldı Şampiyon Çorluspor 1947 kupasını evinde aldı

Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Tekirdağspor, Çerkezköy 1911 Doğanspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Mustafa Uğraş Stadı’nda Çerkezköy 1911 Doğanspor'a konuk olan Tekirdağspor maçta baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu.
CENK SERİM UNUTULMADI
Maçta, vefat eden Cenk Serim unutulmadı. Geçtiğimiz günlerde taraflı tarafsız herkesin günlünde taht kuran ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Cenk Serim için maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tekirdağspor takımı ise maça ‘Tribünde bir eksik cennette bir fazlayız. Seni unutmayacağız Cenk Serim' pankartı ile çıktı.
Tekirdağspor maça hızlı başladı.
Tekirdağspor maçın 25. dakikasında Birol Öztürk'ün golü ile 1-0 öne geçti.
Maçın 39. dakikasında Tekirdağspor Ceyhun Kalıntaş'ın golü ile farklı 2'ye çıkardı: 2-0.
 Maçın ilk yarısı Tekirdağspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın 2. yarısında Tekirdağspor Çerkezköy 1911 Doğanspor kalesine farkı artırmak için yüklendi. Tekirdağspor, kaleci Mert Eren ve rakip defansı geçemeyince sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Tekirdağspor bu galibiyetle şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Çerkezköy 1911 Doğanspor'dan altın değerinde 3 puan almayı başardı.
‘’GENÇ OYUNCUYA KAPTANLIK JESTİ’’
Tekirdağspor alt yapısından son yıllarda yetişmiş oyunculardan biri olan Mustafa Batuhan Bektaş maçın uzatma dakikalarında oyuna girdi. Tekirdağsporlu oyuncular gelecek vadeden Mustafa Batuhan Bektaş'a büyük bir jest yaparak kaptan pozu bandını taktı. Mustafa Batuhan Bektaş Tekirdağspor'un en genç kaptanı olarak tarihe geçti.
" KAZANARAK DEVAM EDECEĞİZ"
Karşılaşma sonrası Tekirdağspor Teknik Direktörü Mustafa Ülkü ve genç oyuncu Mustafa Batuhan Bektaş açıklamalarda bulundu.
Mustafa Ülkü açıklamasında; ‘’Çerkezköy şampiyonluk için kurulan iyi bir takım. Oynadıkça daha iyi seviyeye geleceklerine inanıyorum. Biz daha hazırdık. Biz de şampiyonluk hedefliyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak inşallah sezon sonu şampiyon oluruz. Ben oyuncuların yaşına bakmam. Çalışan her oyuncu benden formayı alır" şeklinde konuştu.
Genç oyuncu Mustafa Batuhan Bektaş ise forma şansı verdiği için Mustafa Ülkü'ye teşekkür etti.

Kaynak: İlkay Danacılar