Edirnespor penaltılarla veda etti Edirnespor penaltılarla veda etti

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan buz pateni test yarışmalarından geçerek kendi yaş kategorisinde yarışmalara katılmaya hak kazanan ve ilimizi buz pateni yarışmalarında temsil edecek olan ilk erkek sporcuyu kutlayan Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İlimizin buz pateni sporcularından Uygar Sever 9 yaşında Avrasya Buz Sporları Kulübünde buz pateni sporculuğuna başladı.
Sever, daha sonra yetenek taramasında seçilerek yine buz pateni çalışmalarına yönlendirildi. Kısa sürede Türkiye Buz Pateni Federasyonunun Test Yarışmalarını geçerek kendi yaş grubu ile yarışmalara katılmaya hak kazandı.
İlimizden buz pateni yarışmalarına katılan ilk erkek sporcu olan Sever, çalışmalarına hem yetenek taramasında hem Avrasya Buz Sporları Kulübünde devam ediyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce buz pateni test yarışmalarından geçerek kendi yaş kategorisinde yarışmalara katılmaya hak kazanan ve ilimizi buz pateni yarışmalarında temsil edecek olan ilk erkek sporcumuzu,geleceğimizin altın patenini kutluyor,başarılarının daim olmasını diliyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi