Avrasya Buz Sporları Kulübünde çalışmalarını sürdüren Gülce Gamze Kuşoğlu’na Tekirdağ İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden tebrik yağdı. Müdürlükten konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yatırım programına alınarak ilimizde yapımı tamamlanan yaklaşık 5500 m² lik alana sahip olan "Olimpik Buz Sporları Salonu" 2021 yılında faaliyete geçirilerek çocuk ve gençlerimize kapılarını açtı.

O günden bugüne buz pateni branşı ile tanışan öğrencilerimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Buz pateni antrenörümüz eşliğinde Kış Spor Okulları çalışmalarını sürdürürken bir yandan Sportif Yetenek Taraması ile keşfedilip buz pateni sporuna yönlendirilen öğrencilerimizle de geleceğin altın patenlerini yetiştirmeye devam ediyoruz.

Miniminikler Şenliği başladı Miniminikler Şenliği başladı

İlimizin buz pateni branşıyla buluştuğu bu süreç içerisinde çalışmalarına devam eden 9 yaşındaki sporcumuz Gülce Gamze KUŞOĞLU,katıldığı Türkiye Buz Pateni Federasyonunun Test yarışmalarını geçerek kendi yaş kategorisinde yarışmalara katılmaya hak kazanarak gururumuz oldu.
KUŞOĞLU, aynı zamanda Sportif Yetenek Taramasında da yeteneği keşfedilip buz pateni branşına yönlendirilen sporcularımızdan biri olmakla beraber Avrasya Buz Sporları Kulübünde çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce buz pateni test yarışmalarından geçerek kendi yaş kategorisinde yarışmalara katılmaya hak kazanan ve ilimizi buz pateni yarışmalarında temsil edecek olan ilk bayan sporcumuzu,geleceğimizin altın patenini kutluyor,başarılarının daim olmasını diliyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi