Yüceer “suyun patronu” oldu Yüceer “suyun patronu” oldu

Şirin, Cüneyt Yüksel’in kentteki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı olarak ilk günden beri AK Parti ile beraber çalıştıklarını ifade etti. 

c6092efa-6c91-4a49-8972-8d6c5e07ca3a

“SIRTIMIZI BİRBİRİMİZE DAYAMIŞIZ”

“Kendi içimizde ‘sen ben’ yok. ‘Biz’ varız” diyen Şirin, şunları kaydetti:
“Buradan şunu dile getirmek istiyorum. Birkaç yerde içimizde rahatsızlık olduğu yönünde yazılar çıktı. Başkan adayımız Cüneyt Yüksel’in arkasında son güne kadar tüm ilçe teşkilatlarımızla, il yönetimimizle, ülkü ocaklarımızla son güne, son saate, son dakikaya kadar çalışacağımızı buradan bildiriyorum. Dediğim gibi hep beraber bu yola çıktık. Nasıl 28 Mayıs’ta zaferle döndüysek, inşallah 31 Mart akşamı da zaferle dönüp, Tekirdağ’a 10 yıllık husumet siyaseti yerine hizmet siyasetini getireceğiz. Biz sırtımızı birbirimize dayamışız. Biz vatanını seven insanlar olarak beraber yürüyoruz. Bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahı hep beraber buluşacağız”

ALİ GÜMÜŞ’TEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ise Cumhur İttifakı olarak birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarını anlatarak, “Dün geceden itibaren mahalle üyeleriyle, ilçe teşkilatlarıyla çalışmaya başladık. Başkanın yanında 31 Mart gecesi için zafere doğru yürüyüş başladı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gökmen Yüce