Özgür Özel, 4 Ocak’ta gerçekleştirilecek Parti Meclisi Toplantısı öncesinde genel merkezde CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. 

Toplantıda Taşmerdivenli ve ilçe başkanlarının büyük çoğunluğunun Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkan adayı konusunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan yana  görüş belirttiği öğrenildi. 

Taşmerdivenli ve ilçe başkanlarının, Çerkezköy’de iki dönemdir yaptığı başarılı çalışmalar, genç olması, toplum tarafından kabul görmesi gibi nedenlerle Akay ismini ön plana çıkardığı belirtildi. 

Ayrıca Akay’ın aday olması durumunda sadece Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin değil diğer ilçe belediyelerinin kazanılma şansının da çok fazla olacağı yönünde görüşler aktarıldı.

Taşmerdivenli ve ilçe başkanlarını dikkatle dinleyen Özel’in notlar aldığı ve gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra kararın 4 ya da 11 Ocak’ta açıklanacağı kaydedildi. 

Bu gelişmeden haberdar olan bazı Tekirdağlılar büyük memnuniyet yaşadı. Bir süredir ismi konuşulan 3 adaydan biri olan Vahap Akay, gittiği yerlerde ve katıldığı toplantılarda halktan büyük ilgi görüyordu.

Aile hekimleri Trakya Üniversitesinde toplandı Aile hekimleri Trakya Üniversitesinde toplandı

WhatsApp Image 2024-01-03 at 22.21.06

Editör: Trakya Gazetesi