Tekirdağ’ın coğrafi işaretli tohumları Çanakkale’de dağıtıldı Tekirdağ’ın coğrafi işaretli tohumları Çanakkale’de dağıtıldı

Tekira AVM Paribu sinemalarında 2 saat 12 dakikalık biyografik film “Atatürk 1881 - 1919 (1. Film)” hala yoğun ilgi görürken, “Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı” tarihe gülümseyen mesajlar vererek çocukları farklı bir maceraya davet ediyor. “Ölümlü Dünya 2” ise hala aynı yerinde komediseverleri güldürüyor. Vizyona yeni giren iki film korkuseverleri ve müzikseverleri ayrı salonlarda ağırlamaya başlıyor.
Haile 2: Var mı, Yok mu?
1 saat 25 dakikalık  korku türündeki sinemada konu lanetli bir ev ve içine hapsolmuş ruhlar üzerinden anlatılıyor. “Bu evin içindeki her çatlaktan yatırın laneti fısıldıyor, onun soğuk nefesi ziyaretçileri sonsuz bir kabusa hapsediyor. Günahların ağırlığı altında ezilen ruhları yavaş yavaş parçalıyor. Her oda geçmişteki hataların yankılandığı kirli bir ayna.  Burada zaman karanlığın duvarları arasında esir olmuş, kabus asla bitmiyor. Burası ziyaretçilerin günahlarıyla dolu bir cehennem, hiçbir çıkış yok.”
Alper Mestçi tarafından yönetilen,  Ömer Gecü, Betigül Ceylan, Gülşah Aydın’ın oynadığı “Haile 2: Var mı, Yok mu?!”modern korku sinemasını dev ekranda korkuseverlere sunuyor.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı
Yılların sevilen sanatçısı Murat Göğebakan’ın hayatı 2 saatlik dram türündeki sinema ile sevenlerine sunuluyor.” Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.”
Ali Ayyıldız tarafından yönetilen filmde Tuvana Türkay, Burak Sevinç, Hande Soral oyuncu olarak yer alıyor.

Kaynak: Özge Ebecek