Şarköy’de cadde ve sokaklar güzelleşiyor Şarköy’de cadde ve sokaklar güzelleşiyor

Şarköyspor, 13 Kasım Sahası’nda Sağlamtaşspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Şarköyspor istekli oyunuyla 3-1 kazanarak rahat bir nefes aldı. 
Şarköyspor mücadeleye istekli başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada 40’ıncı dakikada Şarköyspor’dan Fatih Günoğlu ceza sahasında şık hareketlerle girdi ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1. 
Golün ardından Sağlaşmtaşspor beraberlik sayısı için baskısını arttırdı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen kaptan Çağatay Akdeniz kalecinin de hatasıyla skoru 1-1’e getirmeyi başardı.
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda daha üstün oynayan Şarköyspor ataklarını sıklaştırdı. Şarköyspor’da Gökhan Köroğlu sol kanatta topla buluştu. Ceza sahasına girip yerden düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu: 1-2.
65. dakikada Şarköyspor uzun topta atağa çıktı. Sağlamtaşspor savunması ve kalecisi arasındaki anlaşmazlık sonrası yarı saha civarında topu önünde bulan Fatih Günoğlu harika bir vuruşla orta sahadan kaleye gönderdi ve fileleri bulmayı başardı: 1-3
Sağlamtaşspor oyun disiplininden koparken, Şarköyspor da bulduğu fırsatları cömertçe harcayınca maç 3-1 Şarköyspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Şarköyspor bu galibiyetle puanını 11’e çıkararak 10’uncu basamakta yer aldı. Sağlamtaşspor ise 15 puanda kalarak 7’inci basamakta yer aldı.             
ÇERKEZKÖY UZATMADA OFSAYTA TAKILDI
Bir diğer mücadelede ligde ikincilik iddiasını sürdürmek isteyen Çerkezköy 1911 Doğanspor, 13 Kasım Sahası’nda ligde 2. sırada yer alan 100 Yılspor ile kozlarını paylaştı. Mücadele oldukça sert ve tempolu geçerken maçta gol sesi çıkmadı. 
Çerkezköy 1911 Doğanspor uzatma dakikalarında gol bulsa da yardımcı hakem golü ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Çerkezköy 1911 Doağanspor yedek kulübesi ve tüm oyuncular hakeme itirazda bulunurken hakem kararını ofsayt olarak belirledi. Mücadele 0-0 beraberlikle tamamlandı.
100. Yılspor 25 puana ulaşarak ligde 2’inci sıradaki yerini korurken, konuk ekip Çerkezköy 1911 Doğanspor ise 18 puana ulaşarak 6’ıncı sırada yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar