Yulaflı’nın sorunlarını dinledi Yulaflı’nın sorunlarını dinledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel her özel günde ve her yıl 14 Şubat Sevgililer Gününde olduğu gibi bu yıl da geleneği devam ettirdi. Sabahın erken saatlerinde iş yerlerine giden vatandaşlara, esnafa ve Ergene Belediyesi personeline günün anısına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Yüksel, “Bir 14 Şubat klasiği gerçekleştirerek Sevgililer Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanımız Ramadan Duran, belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve meclis üyesi aday adaylarımızla birlikte Sağlık Mahallesi başta olmak üzere sabah saatlerinde iş yerlerine gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlarımıza çeşitli hediyeler takdim ettim" dedi. .

Daha sonra Ergene Belediyesinin Ulaş Mahallesi’nde yer alan hizmet binası ile ilave hizmet binalarını da dolaşarak personele çiçek takdim eden Yüksel, “14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Sevgi Kenti Ergenemize birlikte hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduğum Ergene Belediyesi çalışma arkadaşlarımıza günün anısına çiçek takdim ettim. Tüm mesai arkadaşlarımın Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Ergenemize sevgiyle aşkla sarılmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kutlama mesajı da yayınlayan Yüksel, şu ifadeleri kullandı:
“14 Şubat Sevgililer Günü tüm dünyada kutlanan huzur, barış ve sevgi konularını içeren özel bir gündür. Sevgililer Günü yalnızca sevgiliye ait bir durum değildir aksine aileye, kardeşe, eşe, dosta duyulan sevgiyle açıklanması gereken bir durumdur. Yaşadığımız her gün, bulunduğumuz her ortam sevgi temelleri üzerine kurulmalıdır. Mutlu olmanın yolunun birbirimizi sevmekten geçtiğini biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz.  İlçemiz genelinde sevgiyle çıktığımız yolda mutlu yüzleri görme hedefiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Ergene, sevgiyi içerisinde yaşatan ilçe konumuyla gelişim ve değişime devam edecek. 14 Şubat yaşamımızı güzelleştiren duygularımızı sembolik de olsa anlattığımız günün vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle yolu sevgiden geçen herkesin sevgi kenti Ergene’mizdeki tüm hemşerilerimin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi