Pelikanlar göç ederken görüntülendi Pelikanlar göç ederken görüntülendi

Şarköy’de 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulların ortak programı ile , Şarköy Cumhuriyet Meydanında kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şarköy Cumhuriyet Meydanında Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulunun birlikte hazırladıkları programla kutlandı.
Programa Şarköy Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı Alpay Var, Garnizon Komutanı Bilal Sert, Jandarma Komutanı Ütğm. Hasan Doğan, Emniyet Müdür Vekili Akın Şahbaz, Sahil Güvenlik Komutanı  SG. Gv. Asb. Kd. Bçvş. Bahattin Aydın, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruşları, kurum amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Şarköy Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşımız okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma ' nın  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları öğrencilerin şiirleri ve gösterileriyle devam etti.
23 Nisan konulu resim, şiir ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize,  Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı  Alpay Var  tarafından hediyelerinin verilmesiyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi