Dernek yöneticileri, Başkan Sarıkurt’u meşalelerle, davul zurna eşliğinde karşıladı.
12 Şubat Pazartesi akşamı Çorlu Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Ahmet Sarıkurt, seçim çalışmalarına devam ediyor.
CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile günün ilk ziyaretini Çorlu Zonguldaklılar Derneğine yapan Ahmet Sarıkurt; Dernek Başkanı Ramazan Yeniköy, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle buluştu. 
Meşaleler ile karşılanan Sarıkurt gösterilen ilgiden dolayı Başkan Yeniköy ve dernek üyelerine teşekkür ederek seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ahmet Sarıkurt daha sonra Çorlu Muhtarlar Derneği’nde Dernek Başkanı Ahmet Arcan ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Çorlu’yu dayanışma içerisinde birlikte yönetmekten mutluluk ve onur duyduğunu belirten Sarıkurt, muhtarlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Minik başkanlardan “Çocuk Kafesi” talebi Minik başkanlardan “Çocuk Kafesi” talebi

ORDULULAR DERNEĞİNE ZİYARET
Ziyaretlerine Çorlu Ordulular Derneği ile devam eden Sarıkurt, Dernek Başkanı Mutlu Kütük ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 
Hemşehri derneklerinin kent yaşamına önemli katkılar sunduğunun altını çizen Sarıkurt, misafirperverlikleri ve ilgileri nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür etti.
Bir sonraki ziyaretinde Çorlu Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Bekdaş, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Ahmet Sarıkurt, samimi sohbetleri ve misafirperverliklerinin yanı sıra kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.

ERZURUMLULAR DERNEĞİNE ZİYARET
Ahmet Sarıkurt günün son ziyaretini ise Çorlu Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Vehbi Kaplan, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından meşale ve halk oyunları gösterileri ile karşılanan Sarıkurt için kurban kesildi ve Erzurum’a özgü cağ kebabı ikram edildi. Sarıkurt dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada kendisine verilen destek ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ahmet Sarıkurt ziyaretler sonunda yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımız ve hemşehri derneklerimiz bizi ne güzel karşıladılar, ne güzel ağırladılar… Her birine gönülden teşekkür ediyorum. Bu kenti hep birlikte yönetmeye yeniden talip olduk. Gösterilen ilgi ve destek beni çok mutlu etti” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi