CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Ahmet Sarıkurt, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.  
Ulaştığı her esnafa ve vatandaşa projelerini anlatan Sarıkurt’a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu da eşlik etti.
Bağcıoğlu’nu CHP Çorlu İlçe Başkanlığı’nda ağırlayan Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri ile yürütülen seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yankı Bağcıoğlu ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi'ni ziyaret eden Sarıkurt, “Siz değerli gazilerimize minnet borçluyuz.” dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Çorlu Şubesi’ni de ziyaret eden Sarıkurt ve beraberindekiler, kahraman Türk ordusunun kıymetli mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Çorlu’da iftarda 34 bin 500 kişi ağırlandı Çorlu’da iftarda 34 bin 500 kişi ağırlandı

Ahmet Sarıkurt, gün içinde yürüttüğü seçim çalışmalarına iftar molası verirken ramazan ayının üçüncü gününde Çorlu Belediyesi tarafından Cemaliye Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluştu. 
Yemek ikramında bulunup vatandaşlarla sohbet eden Sarıkurt, “Bugün ramazan ayının üçüncü günü ve ikincisini kurduğumuz iftar sofralarında bir kez daha buluştuğumuz, aşımızı paylaştığımız kıymetli hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum. Oruçlarımız ve dualarımız kabul olsun” ifadelerini kullandı. 

SİNOPLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

Sarıkurt, iftar programının ardından Cemaliye Mahalle Muhtarı Soner Uğur’u ziyaret etti ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.
Günün son ziyaretini CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’le birlikte Çorlu Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştiren Sarıkurt, “Çorlu'muza kültürüyle değer katan hemşehri derneklerimizden biri olan Çorlu Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretimizde, kentimizde hayata geçireceğimiz projelerimizden bahsettik. Dernek Başkanı Sayın Yusuf Gümüş ve yöneticilerine, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi