Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, seçim çalışmaları kapsamında CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile ziyaretler gerçekleştirdi. 

İlk önce Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Sarıkurt, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Köylü milletin efendisidir’ sözü her geçen gün daha da anlam kazanıyor. Bugün ülkemizde üretim yapan çiftçilerimizin hali ortada. Ziyaret esnasında oda başkanımız ve kıymetli çiftçilerimiz ile Trakya’da tarımın geliştirilmesine yönelik fikirlerimizi paylaştık.” dedi.
MUHASEBECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Daha sonra Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu ve yönetimini ziyaret eden Sarıkurt, oda çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra gelecek dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Ziyaretlerini Çorlu Yeni Sanayi Site Yönetimi’ni ve S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ni ziyaret ederek sürdüren Sarıkurt, Çorlu Koordine Küçük Sanayi Site Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çimen ve S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, Çorlu için gelecek döneme dair fikirlerini ve projelerini aktardı.

ÇORLU TSO’YA ZİYARET
Ziyaretler çerçevesinde Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan’ı da ziyaret eden Sarıkurt, Çorlu TSO Toplantı Salonu’nda oda üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, beş yıl içerisinde hayata geçirdiği projeleri paylaşırken bir yandan da yeni dönemde yapmayı planladığı çalışmalardan bahsetti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretini tamamlayan Ahmet Sarıkurt, Atakent Kapalı Pazar Yeri’ni de ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek ile kendisini içtenlikle gülümseyerek karşılayan pazarcı esnafı ve vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Sarıkurt, "Halkımın gösterdiği bu içten kucaklama beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Şu anda kendimi tam anlamıyla “Halkın Başkanı” hissediyorum. Bana yaşattıkları bu büyük mutluluk için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Minik başkanlardan “Çocuk Kafesi” talebi Minik başkanlardan “Çocuk Kafesi” talebi

İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Sarıkurt pazar yeri ziyaretinin ardından günü Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği’ni ziyaret ederek noktaladı.
 ÇİSAD Başkanı Nüvit Kırçuval’a ve yönetimine, ülkenin ve bölgenin önemli iş insanlarıyla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıkurt, iş insanlarına Çorlu’da gelecek dönem hayata geçirmek istediği projeler ve çalışmalardan bahsederken günlerinin oldukça yoğun ama bir o kadar da keyifli ve heyecanlı geçtiğini söyledi.
Sarıkurt, “İşimiz Çorlu, gücümüz Çorlu… Gücümü ve enerjimi her daim bizlere destek olan Çorlulu hemşehrilerimden alıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi