Sarıkurt’a ziyaretlerinde CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Alipaşa Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı, Trend Arena AVM, Kazımiye Mahallesi Dumlupınar Caddesi, Esentepe Mahallesi Adnan Doğu Caddesi ve Emlak Konut Ticaret Merkezi, Zafer Mahallesi S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Sarıkurt, “Esnafımız, can dostumuz. Kapılarını çaldık, şehrimiz için yapacaklarımızı ve projelerimizi anlattık. Esnaflarımız ve tüm hemşehrilerim bizleri çok güzel karşılıyor, duygulanmamak elde değil. Demek ki bu şehirde bir şeyleri doğru yapmışız” dedi. 
Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle sakinleriyle de buluşan Sarıkurt, bir yandan da dernek ziyareti gerçekleştiriyor.
Rumeli Mahallesi’nde meşaleler eşliğinde karşılanan Sarıkurt, Yenice ve Sarılar mahallelerinde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 
Sarıkurt, mahalle buluşmalarında bir araya geldiği mahalle sakinlerine yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı. 

“ÖNERİLERİ DİNLİYORUZ”
Sarıkurt yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
 “Her ulaştığımız mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk, kucaklaştık, yeniden destek sözü aldık. Mahalle kahvehanelerinde bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizle sohbet eşliğinde çaylarımızı keyifle yudumladık. Gerçekleştirdiğimiz buluşmalarda hoş sohbetleriyle bizleri ağırlayan, sevgiyle kucaklayan mahalle sakinlerimize sımsıcak kalpleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Ziyaretler sırasında dile getirdikleri öneri ve dileklerini de tek tek not ediyoruz.” 

Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı

ROMAN DERNEĞİNE ZİYARET
Çorlu Hıdırağa Mahallesi Romanlarını Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ni de ziyaret  Sarıkurt, “Neşesi hiç eksik olmayan, kültürleriyle kentimize değer katan mahalle sakinlerimize gösterdikleri nezaket ve misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Ev ziyaretlerini de sürdüren Sarıkurt,  “Son olarak Rumeli Mahallemiz sakinlerinden Özkan ailesi ile Cumhuriyet Mahallemiz sakinlerinden Sancak ailesinin evlerine misafir olduk. Şahsıma olan sevgi ve desteklerini hissettirerek bizleri ağırlayan ailelerimize ve komşularımıza misafirperverlikleri için gönülden teşekkürler” diye konuştu

“DOĞAMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

CHP Parti Meclisi ve Çevre Komisyonu Üyesi Baran Bozoğlu’nun da katılımıyla düzenlenen basın açıklamasına katılan Başkan Sarıkurt, açıklamanın ardından şunları söyledi:
“Kentimizde ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızı olumsuz şekilde etkileyen ve sağlık açısından oldukça riskli hale gelen Ergene Nehri’nde CHP Parti Meclisi ve Çevre Komisyonu Üyemiz Baran Bozoğlu, CHP Tekirdağ Milletvekilimiz Nurten Yontar, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, partililerimiz ve belediye meclis üyesi adaylarımızın da katılımıyla düzenlenen basın açıklamasında bir kez daha havamız, suyumuz, toprağımız ve geleceğimiz için doğamıza sahip çıkmamız gerektiğini vurguladık. Unutmayalım ki gelecek nesillerimize temiz bir doğa bırakmak hepimizin en büyük görevi.”

Kaynak: Haber Merkezi