Bahar Türküleri kulakların pasını silecek Bahar Türküleri kulakların pasını silecek

NKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Rektörlük Konferans Salonu’nda, öğretim elemanları ve öğretmenlere yönelik, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yavuz Samur’un sunumuyla “Oyun Temelli Öğrenme, Eğitimde Oyunlaştırma ve Eğitsel Oyun Tasarımı” adlı seminer düzenlendi.
Seminere, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Göçerler, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Şube Müdürü Selçuk Akyıldız, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Melek Temel, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gizem Aydınlıoğlu ile Öğr. Gör. Güray Karaduman, NKÜ öğretim elemanları, Yüksekokul Sekreteri Meral Tiryaki, yüksekokul idari personeli, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden temsilciler ve çeşitli branşlardan öğretmenler katıldı.
400’ün üzerinde katılımcının yer aldığı, birçok eğitici oyun etkinliği ile çeşitlendirilmiş, eğlence ve öğrenmenin iç içe olduğu bir atmosferde gerçekleşen seminer, başarıyla tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi