Türkiye Basketbol Ligi’nde play-off için mücadele eden Kapaklıspor, sahasında Fenerbahçe Koleji Novotel’i konuk etti. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu’nda mücadeleyi konuk ekip 98-93 kazanmayı bildi. Kapaklıspor son ana kadar mücadele ettiği maçı son anlarda kaybetti.

Tekirdağ U13 Ligi gollü başladı Tekirdağ U13 Ligi gollü başladı

İki ekip maça hızlı hücumlarla başladı. Karşılaşmanın ilk periyodunda iki takımda yüksek tempoda oynamayı ve geçiş hücumlarından skor aramayı tercih etti. Karşılaşmanın ilk periyodu ise 29-29’luk eşitlik ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci periyodunda konuk ekip Fenerbahçe Koleji Novotel takım oyunu sergilerken, ev sahibi Kapaklıspor Troy Franklin basketleriyle maçta kalmaya çalıştı. Mücadelenin ilk yarısının sonlarına doğru daha az hata yapan konuk ekip Fenerbahçe Koleji Novotel devreyi de 55-50 önde tamamladı.

İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyan sert savunma ile mücadeleye başlayan ev sahibi ekip Kapaklıspor, farkı eritip 63-62 öne geçmeyi başardı. Kapaklıspor iyi oyununu 3. çeyreğin sonuna kadar sürdürdü ve final periyoduna 72-68 önde girmeyi başardı.

Son çeyrekte müthiş bir çekişme vardı. Kapaklıspor farkı koruma adına mücadele etse de konuk ekip maçtan kopmadı. Fenerbahçe Koleji 3 dakika kala skoru 89-86’ya getirdi. Fenerbahçe son 24 saniyeye 95-91 önde girerken, serbest atışlarda hata yapmayan Fenerbahçe Koleji Novotel karşılaşmayı 98-93 kazandı.

Kapaklıspor’da Troy Franklin’in 40 sayısı galibiyet için yeterli olmazken, Fenerbahçe Koleji Novotel de Mike Davis 27 sayı ile galibiyette pay sahibi oldu.

Kaynak: İlkay Danacılar