Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından, Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda "Mahallemizin Sorunları Çalıştayı" düzenlendi. 
Çalıştayda konuşan Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı ve Süleymanpaşa Belediyesi Başkan aday adayı Ali Rıza Özen, ilçenin karşılaştığı zorlukları ve sorunları tespit etmek, çözüm yolları üretmek ve birlikte daha aydınlık yarınlara adım atmak amacıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiklerini söyledi. 

Süleymanpaşa ilçesinin güzelliklerini ve potansiyelini bildiklerini ancak aynı zamanda karşılaştığı zorlukları da göz ardı etmediklerini aktaran Özen, “Bugün burada bir araya gelmemizin temel amacı, el birliğiyle bu sorunları aşmak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakmaktır. 
Mahalle muhtarlarımızın bilgi birikimi ve deneyimleri, ilçemizin gerçek sorunlarını daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. Birlikte, daha etkin ve sürdürülebilir çözümler bulabileceğimize inanıyorum” dedi. 

Oyunların en iyilerine ödülleri verildi Oyunların en iyilerine ödülleri verildi

9f419135-e7e9-4126-8a4c-d53c393ccb42

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE TALİBİZ”

Şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla ilçenin sorunlarına çözüm getirmeye talip olduğunu vurgulayan Özen, şunları kaydetti:
“Mili Görüş belediyeciliğinin efsane hizmetleriyle halkımızı tekrardan buluşturma noktasında çıkmış olduğumuz bu yolda kararlıyız. Genç, dinamik ve donanımlı kadroların Süleymanpaşa'yı yönetme vaktinin geldiğine ve halkımızın adil bir düzeni hak ettiğine olan inancımız tamdır. Bu nedenlerle rahmetli Erbakan Hoca’mızın bağımsızlar hareketi ile başlatmış olduğu bu kutlu davada elimizi taşın altına koymaktan zerre olsun şüphe duymadık, tereddüt etmedik. Her türden liyakatsiz uygulamanın, rüşvetin, yolsuzluğun, adam kayırmanın, israfın ve faizin karşısında duran ve bunların düşmanı olan Milli Görüş anlayışını merkez ilçemizde ilmek ilmek tatbik ederek aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. . 21. yüzyılın gerekliliklerine uygun biçimde teknolojiyi had safhada kullanarak ilçemiz vatandaşlarının attıkları her adımda hayır duasını alacağız. Faizin, borcun ve israfın önüne geçerek kaynakları doğrudan halka aktararak Hakk'a hizmet düsturunu benimseyeceğiz.”
Çalıştayda mahalle muhtarları da sorun ve çözüm önerilerini dile getirdi. 
Çalıştaya Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, Refah Partisi Kartepe Eski Belediye Başkanı, Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Araş, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Tekirdağ İl Sorumlusu M. Emin Akgüç, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Marmara Bölge Sorumlusu Erhan Erdoğan da katıldı.

Kaynak: İlkay Danacılar