AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir” dedi.
31 Mart’ın kendileri için için bir bitiş değil aslında bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Özcan, “Bugün AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na oy verenlerle birlikte demokratik haklarını kullanarak sandığın gücüne güç katan herkes kazanmıştır” ifadelerini kullandı. 

Yerel seçim imtihanından istedikleri, umdukları neticeyi alamadıklarını aktaran Özcan, “Biz üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik. Bizler seferden sorumluyuz, ancak kısmet” değerlendirmesinde bulundu. 

Mestan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

50 bin yabancı hasta Tekirdağ’da sağlık hizmeti gördü 50 bin yabancı hasta Tekirdağ’da sağlık hizmeti gördü

“Netice böyle oldu, her olanda bir hayır vardır.
Her zaman milli iradenin ve sandığın tarafında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Milletten daha büyük güç tanımıyoruz. Milletin takdirini baş tacı yapıyoruz. Kapaklı ilçemizde gönül belediyeciliği bir dönem daha devam edecek, Ergene ilçemiz gerçek belediyecilikle yönetilecektir. Seçilen belediye başkanlarını, meclis üyelerini, muhtarlarımızı, azalarımızı tebrik ediyor, şehrimiz adına güzel işler yapabilmesini temenni ediyorum. Kazanan Tekirdağ ve Tekirdağlılar olsun. Bu süreçte canla başla çalışan, gecesini gündüze katan bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aynı azim ve kararlılıkla milletimizin çizdiği yoldan ayrılmadan, yola revan olacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam.”

Kaynak: Haber Merkezi