Kadının sosyal yaşamın her alanında olduğu gibi kültür ve sanat alanında da öncü rol alıp toplumun aydınlanmasına liderlik etmesini sağlamak amacıyla Çorlu Kent Konseyi “Kadın Meclisi” tarafından başlatılan  “Kitap Kulübü” projesinin dokuzuncusu, yine Çorlu Belediyesi Kitap Kafe’de gerçekleştirildi. Program kapsamında Özlem Özdemir’in “KADINLAR CUMHURİYETİ” isimli kitabı Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nevcihan Kale moderatörlüğünde katılımcıların anlatım, inceleme ve eleştirisine sunuldu.

Sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, yazarlar ve kitapseverlerin katıldığı etkinliğe Kitap Kafe müdavimleri de yoğun ilgi gösterdi.

Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi “Kitap Kulübü” 13.12.2023 Çarşamba günü saat:19.30’da gerçekleştireceği onuncu Kitap Kulubü buluşmasında Malala Yusufzay / Christian Lamb’ın “BEN MALALA” kitabını analiz edecek. Bir sonraki buluşmada ise Bülent Polat’ın “KIRLANGIÇ FIRTINASI” kitabı incelenecek.
Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tüm kitapseverleri aralarına beklediklerini duyurdu.

Kaynak: Özge Ebecek