Kırklareli Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sokaklarda kullanılan kent mobilyalarını kendisi üretiyor ve hizmete sunuyor. 
Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu yaptığı açıklamada, “Yenilediğimiz üretim tesisimizle önümüzdeki 5 yılda da üretim kapasitemizi artırarak çalışmaya devam edecek, hem tasarruf edecek, hem de halkımıza açık alanda daha çok vakit geçirecek alan yaratacağız” dedi.
Çalışmalar kapsamında Karahıdır Korusu için yapılan kamp masası ve piknik masaları da monte edilmeye başlandı.  Yine 30 kamp masasının montajı yapılacak, günlük 8 barbekü ve piknik masasının montaj uygulaması gerçekleştirilecek.
Bu bölgede barbekü montajıyla birlikte fonksiyonel ve yeni piknik alanları oluşturan ekipler, misafirlerin rahatı ve konforu için tüm ayrıntıların düşünüldüğünü belirtti.

Kesimoğlu da “Burada aileleriyle ve dostlarıyla keyifli vakit geçirecek hemşehrilerimizin, yeniliklerimize ve verilen bu samimi emeklere sahip çıkarak, bu yenilikleri muhafaza edeceğinden kuşkumuz yok. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında, şehrimizde yepyeni dokunuşlar yapmaya devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

Ev arkadaşını tüfekle öldürdü Ev arkadaşını tüfekle öldürdü

Yine çalışmalar kapsamında 300 köpek kulübesi, 150 yeni ahşap bank, 100 orman masası ve 10 yeni çocuk oyun grubu üretimi hayata geçti. 200 ahşap bank ile 20 çocuk oyun grubunun revizyonu da tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi