Çorlu, mayısta etkinliğe doyacak Çorlu, mayısta etkinliğe doyacak

Alternatif sahnenin kendine has ekiplerinden biri, Kendimden Hallice... Vokal ve gitarda Ozan Özalp ve prodüktör Samet Türksal'dan oluşan ekip, samimi şarkılarıyla dinleyicilerin radarına takılmayı başardı. 
AliPaşa Mahallesi, Salih Omurtak Caddesi No:19/2 Çorlu adresinde bulunan Pikap Performans Çorlu’da sahne alacak olan Kendimden Hallice, bilinen ve sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.
Kendimden Hallice kimdir?
2012 yılında Ozan Özalp’ın Nino Varon’la tanışması sonucu Kendimden Hallice’nin temelleri atıldı. Bir süre Akçay’da müzik kariyerine devam eden Ozan Özalp, Ankara’da yolculuğuna devam etme kararı alarak Kendimden Hallice ismiyle ilk şarkılarını yayımladı. Ankara’dan İstanbul’a taşındıktan sonra Çınar Can İçli ile tanışan Ozan Özalp, sonrasında gitarda Emirhan Özer, davulda Buğra Özdemir ve bas gitarda Atakan Kotiloğlu’nun gruba dahil olmasıyla bugünkü halini aldı. 2021 yılında Universal Music Türkiye sanatçısı olan grup, “Kaçmaktansa Alışırım”, “İlacı Olmayan Ağrı”, “Üzülmeye Nereden Başlasak”, “Sıkılmış Heveslerim”, “Acın Ev Sahibi”, “Kötüsünü Kendime Yaptım”, “Beni Geri Ver” isimli şarkılarını dinleyiciyle paylaştı. Kendimden Hallice, şarkı üretimine ve sahne performanslarına hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak: Özge Ebecek