Perinthos Tekirdağ'ın turizmine katkı sağlayacak Perinthos Tekirdağ'ın turizmine katkı sağlayacak

Kapaklı Belediyesi tarafından Karaağaç Atatürk Ortaokulu bahçesine inşa edilmesi planlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onayı alınan Özel Projeli Spor Salonu yaptırılmasına dair protokol imzalandı. 
Protokol, Vali Recep Soytürk, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından Kapaklı Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 
Vali Soytürk, protokol töreninde yaptığı açıklamada, çocukların gördüğü eğitimin kalitesini arttırmak amacı ile elini taşın altına koyup spor salonu inşaatının bağışçılığını üstlenen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Soytürk, spor salonunun şimdiden Kapaklı ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise şu ifadeleri kullandı:
 “İlçemizde önce eğitim anlayışıyla birçok eğitim protokolüne imza attık, devlet-hayırsever iş birliğiyle kentimize ciddi anlamda okul kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Yine “Spor Kenti Kapaklı” vizyonuyla da ilçemizde gençlerimizin spor ile iç içe yaşam sürmeleri adına birçok projeyi hayata geçirdik. Önceki yıllarda okul bahçelerimize halı sahalar ve basketbol sahaları kazandırmıştık. Bugün de değişen ve gelişen ilçemiz için önemli bir protokole daha imza attık. Karaağaç Atatürk Ortaokulu bahçesine kapalı spor salonu kazandıracağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm paydaşlarımıza ilçemiz ve gençliğimiz adına çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Özge Ebecek