Kaymakam Gürdal incelemelerde bulundu Kaymakam Gürdal incelemelerde bulundu

Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı şubat ayı toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. 
Şubat ayı meclis toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. İlk olarak İmar Komisyon raporları görüşüldü. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 31.01.2024 tarih 65326 sayılı Cumhuriyet Mahallesi, 1804 Ada 22 (Eski 490) Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği konusuyla ilgili komisyonda oy çokluğuyla alınan karar mecliste talebin kabulü, komisyon kararın reddi şeklinde oy çokluğuyla kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülmesiyle ikinci oturum devam etti. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 16.01.2024 tarih 64368 sayılı Karaağaç Mahallesi 723 ada 38 parselde bulunan belediye hissesinin tapu satışının yapılması konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.
Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 24.01.2024 tarih 64935 sayılı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne araç tahsisi konulu yazısının görüşülmesine geçildi. 1 sedan aracın 3 aylığına geçici olarak tahsis edilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.
Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 24.01.2024 tarih 64937 sayılı Kapaklı İlçe Seçim Başkanlığına Araç ve Personel görevlendirilmesi konulu yazısıyla ilgili 1 araç ve 1 şoför görevlendirilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.
Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 24.01.2024 tarih 64936 sayılı Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne araç tahsisi konulu yazısıyla ilgili 1 sedan aracın 3 aylığına geçici olarak tahsis edilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.
Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim Anonim Şirketi’nin sermaye artırımı konusuyla ilgili komisyonun oy çokluğuyla ilgili aldığı karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi.
Komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından oturumu sonlandıran Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: İlkay Danacılar