İlham veren kadınların başarı hikayeleri anlatıldı İlham veren kadınların başarı hikayeleri anlatıldı

Çorlu ilçesinde yaşayan  ve 2019 yılında mide kanseri sebebiyle 48 yaşındayken hayata gözlerini yuman başarılı Halk Tiyatrosu oyuncusu Semahat Dede anısına, Entirkalı Dolap Komedyası’nı tekrar sahneye taşıyacak olan Çorlu Halk Tiyatrosu, bu kez Saray’da tiyatroseverlerle buluşacak.
Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı, Tayfun Tospacı’nın yönettiği, Mustafa Gülmüş, Tayfun Tospacı, Mustafa Geylan, İmren Gözde Kırali, Tahsin Saroğlu, Rıza Darende, Murat Kireç, Hatice Gültekin, Cemre Erdurur’un oyuncu olarak yer aldığı Entirkalı Dolap Komedyası 2 Aralık 2023 tarihinde saat 20.00’da Saray’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Gerçekleşecek olan bu komedi oyunu için biletler, mesai saatleri içerisinde Atatürk Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek.  Ancak biletler tek kişiliktir ve oyun, yetişkinler için uygun olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, etkinlikte çocuklara yer olmayacaktır.
Şeytan mı? Yoksa melek mi? Size bir seçim yapma fırsatı tanınsaydı hangisini seçerdiniz? İyilik ve kötülüğün bir elbise dolabı etrafında döndüğü ve insanın vefa ve çıkar çatışmasının gülünçlüğünü ortaya koyan bu oyun 80 dakika sürecek.

Kaynak: Özge Ebecek