Üç çocuk sahibi Umut ve Nevin Zullam çifti, Tekirdağ’da girişimciliğin en güzel örneklerinden birini sergiliyor. 
Fabrikada çalışırken hayallerindeki işi yapmaya karar veren çift, önce eski bir minibüs satın aldı. 
Ardından minibüsün içerisini küçük bir lokanta tarzından dizayn eden çift, dış yüzeyini de süsleyerek sıcak ve samimi bir hava oluşturdu. Aracın yakınına da küçük masa ve tabureler konuldu. 
Zullam çifti, Sülaymanpaşa sahiline getirdikleri minibüste köfte, kokoreç, hamburger, sucuk ve uykuluk gibi yiyecekleri satarak geçimini sağlıyor. 

“HAYALİMİZDEKİ İŞİ YAPIYORUZ”

Umut Zullam, gazetemize yaptığı açıklamada, Tekirdağ’ın ilçelerindeki fabrikalarda çalışırken eşiyle birlikte kendi işlerini yapmaya karar verdiklerini anlattı.  
Daha sonra hayallerindeki işi gerçekleştirmek için eski bir minibüs satın aldıklarını ve aracın içini küçük bir lokantaya çevirdiklerini belirten Zullam, “Çok uzun zamandan beri böyle bir iş yapmak istiyorduk. Çok mücadele ettik ama sonunda başardık. Evraklarımız tamam, vergi levhamız da var. Alın terimizle işimizi yapıyoruz” dedi. 

Yüceer’den 1 Mayıs mesajı Yüceer’den 1 Mayıs mesajı

Zullam, eşinin özellikle köfte ve hamburger konusunda çok iddialı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
“Havalar iyi olduğu sürece yaz kış buradayız. Bizim müşterilerimiz daha çok ilçelerden gelenler oluyor. Özellikle hafta sonu yoğunluk oluyor. Bir yiyen bir daha geliyor. Köfte konusunda çok iddialıyız. Gelip ürünlerimizin tadına baksınlar.”

Herkese hayallerinin peşinden gitmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Zullam, “Özellikle fabrikalarda çalışan arkadaşlarımıza bu gibi işleri tavsiye ediyorum. Mücadele ederlerse onlar da başarırlar. Şimdi ben kendi işimi yapıyorum ve mental olarak kafam çok rahat” ifadelerini kullandı. 

0Fe4C15F A47F 4D12 A162 5Dab9Cc5Ea2E

94223Cf4 C66C 443B Bdeb F03Ade60A853

Kaynak: Gökmen Yüce