Minik kaymakamlar taleplerini aktardı Minik kaymakamlar taleplerini aktardı

Rasim Yüksel, tüm çocukları 27 Ocak Cumartesi günü 14.00 ve 16.00 saatlerinde Ergene Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sahnelenecek Kardan Adam Mevsim Macerası adlı oyunu izlemeye davet etti. 

Tiyatronun, geleceğin teminatı olarak gördükleri çocukların gelişimine katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Yüksel, “Bu sebeple de çocukları tiyatro ile buluşturmak için Ergene Belediyesi olarak etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Ergene Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yatırım yapmayı sürdüreceklerini aktaran Yüksel, şunları kaydetti:
“Çocuklarımızın eğitimine katkı sunma adına her yıl okula yeni başlayan öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi desteğimizi sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra okulların tadilat, bakım ve onarımlarını talepler doğrultusunda gerçekleştiriyor, okullarımızın bahçesini kilit parke taşlarla kaplıyoruz. Yine çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemize çeşitli spor alanları ve parklar kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra her yıl düzenlediğimiz yarıyıl etkinliklerini bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız için Kardan Adam Mevsim Macerası adlı oyun 27 Ocak 2024 Cumartesi günü 14.00 ve 16.00 saatlerinde Ergene Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sahnelenecek.” 
Tiyatrolar sayesinde çocukların duygusal gerginliklerinden kurtulduğunu, iç çatışmalarına ve bireysel sorunlarına da çözüm bulduklarını aktaran Yüksel, “Tiyatrolar çocuklara düşündüklerini eyleme dönüştürme alışkanlığı da kazandırır. Böylece çocuklar içe kapanık olmak yerine kendilerini daha açık ifade edebilirler. Etkinliğimiz bu yönüyle de önemli bir etkinlik. Tüm çocuklarımızı 27 Ocak 2024 Cumartesi günü Ergene Kültür Merkezimize Kardan Adam Mevsim Macerası adlı tiyatro oyununu izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Özge Ebecek