Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı

Emre Fel 6 Aralık Çarşamba günü 21.30’da Pikap Performans Çorlu’da sevenleriyle buluşacak. 160 liradan satılan biletlerle bu harika geceye tanık olabilirsiniz.

EMRE FEL HAKKINDA
Emre Fel müzik dünyasına yeni bir soluk. 1998 yılında dünyaya gelen Emre Fel aslen Amasya Taşova doğumludur. İlköğretim eğitiminin 1. sınıfının ilk yarısını İzmir’de tamamlamış daha sonra Amasya’nın Taşova ilçesine taşınmış ve ortaokul eğitimini Taşova’da tamamlamıştır.
O yıllarda futbolcu olmak istemiş, bir süre futbol oynamış, ilerleyen süreçte annesinin memleketi Çorum’un Alaca ilçesinde lise eğitimine devam etmiştir. Lise yıllarında müzik derslerinde arkadaşlarının da ısrarı üzerine şarkılar söylemiş, lise boyunca öğretmenlerinin de büyük desteğini almış ve müzik kariyerini profesyonel olarak sürdürmeye karar vermiştir.
Daha sonra katıldığı ses yarışmaları ve 2013 senesinde gitar eğitimi ve yazdığı bir şarkı ile müzik kariyerine adım atmıştır. Kısa süre sonra futbolu bırakmış ve 2019 senesinde, Yeni Anadolu isimli 5 şarkıdan oluşan çalışması ile müzik dünyasına sağlam bir giriş yapmıştır. Tam bir Anadolu aşığı olan Emre Fel, Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray ve daha birçok usta sanatçının izlerini taşımaktadır.
Yaşantısını Amasya’da sürdüren Emre Fel, seslendirdiği Yar Bensiz, Göç, Toz ile Kan, Asri Gurbet, Geçmiyor Günler, Öleceksek Ölürüz ve Alem Alem İçinde şarkıları ile büyük beğeni toplamayı başarmıştır.

Kaynak: Özge Ebecek