TFF 3. Lig 1. Grup 21. hafta maçları oynandı. Grupta bulunan Edirnespor 25 Kasım Stadı’nda konuk ettiği İnegöl Kafkas Spor Kulübü’nü 5-1 ile geçerek play-off iddiasını sürdürdü.

Kadınlar 3. Ligi tam gaz sürdü Kadınlar 3. Ligi tam gaz sürdü

Mücadeleye İnegöl Kafkas Spor Kulübü hızlı başladı. Konuk ekip henüz 2. dakikada Kerem Dönertaş’ın attığı golle mücadelede 1-0 öne geçti. 
Edirnespor golün ardından hızlı toparlandı. Oyun olarak üstünlüğü ele geçiren Edirnespor maçta 40. dakikada Said Can Açıkalın ile beraberliği yakalamayı başardı. Edirnespor ilk yarı bu skorla bitecek derken 45+4’te Said Can Açıkalın ile bir gol daha bularak maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Edirnespor 47. dakikada Mustafa Acun ile farkı 2’ye çıkarmayı bildi: 3-1. 

Golün ardından tempoyu düşüren ev sahibi ekip geliştirdiği organize ataklarla 78. dakikada Serhan Yılmaz ile farkı açmayı sürdürdü: 4-1.

Rakibinin gardının düşmesi ile Edirnespor rahat bir maç çıkarırken son sözü 87. dakikada Mustafa Acun söyledi: 5-1.

Edirnespor kalan dakikalarda başka gol olmayınca İnegöl Kafkas Spor Kulübü karşısında maçı 5-1 kazanarak puan tablosunda rakibini geçmeyi başardı. Edirnespor 3 puanla puanını 31 yaparak 6. basamağa yükselirken, İnegöl Kafkas Spor Kulübü 30 puanda kalarak 7. basamakta yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar