TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Edirnespor deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2 mağlup ederek play-off hedefine bir adım daha yaklaştı.

Edirne'nin gururu oldu Edirne'nin gururu oldu

Edirnespor 28. hafta maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2 yendi. Burhanettin Kocamaz Stadı’nda oynanan mücadeleyi Edirnespor ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galip tamamlamasını bildi. 

Edirnespor’un gollerini 15. dakikada Yağız Hazar, 41. dakikada Tayfun Kırca, 65. dakikada Yunus Özdemir 69 ve 84. dakikalarda Serhan Yılmaz kaydetti. Ev sahibi Tarsus İdman Yurdu’nun gollerini 12. dakikada Cemal Metehan Kavalcı ve 45+1’de Kayra Yavuz attı.    

Edirnespor, küme düşen Tarsus İdman Yurdu karşısındaki farklı galibiyet ile puanını 43’e çıkardı. En yakın iki rakibi ile aradaki puan farkı 6 olan Edirnespor’un play-off’u garantilemesi için bu hafta 37 puanlı iki takımdan Mardin 1969 Spor ile berabere kalması yetecek. Öte yandan Edirnespor kulübünden yapılan açıklamada ‘‘21 Nisan Pazar günü 25 Kasım Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak Mardin 1969 Spor maçının tüm biletleri ücretsizdir. Edirnespor’a gönül veren herkesi bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Merkezi