İlham veren kadınların başarı hikayeleri anlatıldı İlham veren kadınların başarı hikayeleri anlatıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) üyeleri ve personeli için hazırladığı ve kurumun insan kaynakları ve performans sistemini güçlendireceği "İnsan Kaynakları ve Performans Sistemi İle Yalın Yönetime Geçiş Danışmanlığı" projesi Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Bu doğrultuda verdiği hizmetlerde en yeni sistemleri kullanarak en iyiyi amaçladıklarını belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, şunları kaydetti:
 "Odamız öncü bir kurum olarak 7.500'ü aşkın üyeye sağladığı hizmetler ile bölge ekonomisinin gelişmesi için çalışmalarına devam etmektedir. Bu amaçla; TOBB Akreditasyon Standartları çerçevesinde kurumsal kapasitesini ve insan kaynaklarını sürekli olarak geliştirmektedir. Benzer kuruluşlarda henüz örneği pek görülmeyen ve ilk uygulayıcılarından olmak istediğimiz Yalın Yönetim Sistemini İnsan Kaynakları Sistemimizin sağlam temellerle kurulması ve Performans Sistemi Yönetimi revizyonu ve düzenlemesi entegrasyonunda odamızda kurmak istemekteyiz. Akreditasyon sistemi üyelerimize hizmet sunmak adına en önemli sistem olup; tüm çalışanların bu mesleki danışmanlığı alması hizmet kalitemizi günden güne yükseltecektir. İnsan Kaynakları ve Performans Sistemi’mizi revize edip iyileştirerek Yalın Yönetim Sistemi’ne geçiş ile tüm kuruluşun performansını arttırmak ve üyelerimize daha iyi bir hizmet sunmak nihai hedefimizdir."

Kaynak: Özge Ebecek