Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı Ahmet Sarıkurt mal varlığını açıkladı

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Esentepe Mahallesi Saim Aydın Parkı ve Salih Omurtak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen süslemeler ile park, meydan ve caddeler ışıl ışıl parladı.
Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, Belediye tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da meydan ve caddelerin yeni yıl öncesinde ışık ve yılbaşı figürleriyle süslendiğini söyledi. 
Tunçcan, süslemelerin kentte yaşayan vatandaşların ilgisini çektiğini ve beğenildiğini belirterek şöyle konuştu:
“Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Esentepe Mahallesi Saim Aydın Parkı ve Salih Omurtak Caddesi’ndeki ışıklandırma ve yılbaşı figürleri, vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Süslemeler, konuşlandırıldıkları ilk günden itibaren vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü ve vatandaşlarımız süslemelerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu vesileyle, 2024 yılına kısa bir süre kala Çorlu Belediyesi olarak tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyor; 2024 yılının Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, dünyada sulh.’  ilkesinden hareketle dünyaya barış, tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz."

Kaynak: Özge Ebecek