Keşan Belediyesi Selim Sesler Tiyatro ve Konferans Salonu’nda düzenlenen konseri, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Gezer, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik ile vatandaşlar izledi. 
Keşan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keşan Halk Eğitimi Merkezi ve Keşan Belediye Sanat Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen konserde, BSM Çocuk Koro şefliğini Ezo Bekiçboğa üstlendi.

“Altmış ay kesintisiz maaş verdik, yine vereceğiz” “Altmış ay kesintisiz maaş verdik, yine vereceğiz”

Konserde BSM Çocuk Korosu, Barış Manço’nun ölümsüz şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 1 saat süren konser büyük beğeni topladı.

Mustafa Helvacıoğlu, konserin ardından yaptığı konuşmada, Barış Manço’nun 25’inci ölüm yıl dönümü olduğunu söyledi. 
Usta sanatçıyı 25 yıldır andıklarını belirten Helvacıoğlu, şunları kaydetti:
“Barış Manço Türk müziğini en iyi şekilde temsil ediyordu. Allah rahmet eylesin. BSM’de çocuklarımız çok iyi bir program hazırladı. Bu akşam Barış Manço’nun eserlerini seslendirecekler. Sanat merkezimizi tebrik ediyorum. Yaptığımız en iyi işlerden biri Belediye Sanat Merkezi’ni kurmak. 10 bine yakın çocuğumuza özgüven, cesaret, paylaşma, dayanışmayı öğrettik. BSM’ye katılan çocuklarımız hayatlarında da başarıyla devam ediyor. Çocuklarımız burada yaşadıklarını hayatları boyunca unutmayacaklar. BSM’den Ege Üniversitesi Konservatuarı kazananlar oldu. BSM’yi daha da büyüteceğiz. Yeni dönemde daha büyük bir BSM yapacağız. Konu sadece ders değil. Onları gelişimi için de çaba sarf etmeliyiz. Belediyecilik sadece asfalt yapmak değildir. Çocuklarımızın da geleceği için çaba sarf etmeliyiz. Onlara gelecek hazırlamalıyız. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi