Bulgaristan’dan nezaket ziyareti Bulgaristan’dan nezaket ziyareti

Kapaklı Belediyesi, kent estetiği uygulamaları ile ilçenin çehresine görsel dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin önemli caddelerinden biri olan Canbazlar Caddesi baştan sona yenilenerek prestij caddesi haline dönüştürüldü.
Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
“İlçemizin her noktasında sürdürdüğümüz üstyapı ve altyapı çalışmalarımızla yollarımızı konforlu ve güvenli hale getirirken, prestij cadde uygulamalarımızla da caddelerimizin çehresini değiştiriyoruz. Pınar Bulvarı, Mithatpaşa, Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Zengin caddelerimizin ardından Canbazlar Caddemizde de prestij cadde uygulamasını hayata geçirdik. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı baştan sona yenilenen caddemizde üstyapı ve peyzaj çalışması gerçekleştirdik. Caddemiz estetik ve modern aydınlatma çalışmamızla ışıl ışıl oldu. Kentimize yakışır hale getirdiğimiz caddemizde, rengarenk şemsiyelerle sıcak bir atmosfer oluşturduk. Üreten belediyecilik anlayışıyla atölyelerimizde yapımını gerçekleştirdiğimiz ahşap stantlarımızı da caddemize yerleştirdik. Burada Emek Sepeti Üretim Atölyemizde, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Kültür İşleri Müdürlüğümüzün düzenlediği kurslarda kursiyerlerimizin ortaya çıkardığı el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünler sergilenerek, satışa sunulacak.” dedi.
“PRESTİJ CADDE UYGULAMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Çetin, “Esnafımız için sadece belli saatlerde araç trafiğine izin verilen caddemiz vatandaşlarımızın rahatça dolaşıp vakit geçirebileceği buluşma noktalarından biri hale geldi. Prestij cadde uygulamalarımız kentimizin diğer caddelerinde de devam edecek. Caddemizin esnafımız ve vatandaşlarımız için, ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İlkay Danacılar