Kitap Kulübü 17’nci kez buluştu Kitap Kulübü 17’nci kez buluştu

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yarıyıl tatilinin başladığı 19 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında ücretsiz hizmete sunulan buz pisti yoğun ilgi gördü.
Cumhuriyet Meydanı’nda belediye hizmet binası önünde kurulan buz pistinden bir ayda 6 bin 440 kişi faydalandı.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaptığı açıklamada,  başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların kullanımına ücretsiz sundukları buz pistinin, belediye ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hizmet verdiğini belirtti. 
Sarıkurt, şunları kaydetti:
“Yarıyıl Şenliği kapsamında hizmete giren buz pistimize 2 ila 62 yaş aralığındaki vatandaşlarımız ilgi gösterirken en yoğun ilgi ise 6-15 yaş grubundan geldi. Okulların yarıyıl tatiline girmesini fırsat bilen çocuklarımız, aileleriyle birlikte açıldığı günden son güne kadar buz pistine akın etti. 1 aylık süre zarfında 6 bin 440 vatandaşımızın eğlenceli vakit geçirme imkanı bulduğu buz pistine gösterilen yoğun ilgi, bizi oldukça memnun etti.
Ücretsiz olarak hizmete sunduğumuz buz pistimizi önümüzdeki dönemlerde de yeniden hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak başta olmak üzere, Çorlu’muzda buz pisti açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi