Ergene parlayacak Ergene parlayacak

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede faaliyet gösteren hemşehri dernekleri arasında yer alan Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.
Derneğin Yeşiltepe Mahallesi’nde yer alan lokalinde gerçekleştirilen programa Başkan Yüksel’in yanı sıra çok sayıda siyasi isim, protokol üyesi ve davetli katıldı.
Etkinlikte bir de konuşma yapan Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak derneklerimize, sivil toplum kuruluşlarına elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek destek olduk, olmaya da devam ediyoruz” dedi.
Yüksel, şöyle konuştu:
 “Sevgi kenti Ergene’mizde faaliyet gösteren hemşehri dernekleri arasında yer alan Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneğinin kuruluşunun 10. yılı nedeniyle düzenlediği etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt, önceki dönem Tekirdağ milletvekilimiz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Candan Yüceer, belediye aday adayları, siyasi partilerin ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, dernek yöneticileri ve üyeleri ile katıldım. Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği’nde gerçekleştirilirken programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”

Kaynak: İlkay Danacılar